Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів робить подарунок на Миколая – знижує ціни на туристичні атракції на 50%

Львівська область 26-лис, 2009, 07:409 prov 1 011
Львів запрошує на святкування зимових свят. Чимало яскравих подій та атракцій чекають на львів’ян та гостей міста. Особливістю цьогорічних святкувань будуть подарунки в день св. Миколая. Для тих туристів, які завітають до Львова з 19 до 20 грудня, чекають 50% знижки у готелях, рестораціях, туристичних агенціях та в розважальних закладах. Зрештою, скористатись цим подарунком зможуть не лише туристи, але й мешканці Львова. З 19 до 20 грудня у Львові буде проходити промоційна акція «Вихідні у Львові за півціни». Готелі, ресторани, кнайпи, туристичні компанії, розважальні комплекси пропонуватимуть протягом двох днів відвідувачам 50% знижки на свої послуги та товари. Повний перелік учасників та деталі їхньої участі в акції буде розміщено на сайтах: www.lviv.ua, www.visitlviv.net, www.cultureandtourism.lviv.ua, www.city-adm.lviv.ua. Реклама акції «Вихідні у Львові за півціни» а також промоція подальших зимових святкувань у Львові буде розміщена у кінотеатрах великих міст України, на телебаченні та в інтернеті. Інформація про акцію буде розіслана українським та закордонним туристичним компаніям, санаторіям, туристично-інформаційним центрам для формування турів до Львова. Організаторами цього проекту є Львівська міська рада спільно з представниками туристичної сфери м. Львова.

Розпочнуться зимові святкування в місті вже в першій декаді грудні. З 11 грудня до 30 січня на пр. Свободи та пл. Ринок буде проходити «Львівський різдвяний ярмарок». На ярмарку гості та мешканці міста зможуть придбати подарунки, львівські солодощі, вишиванки та інші вироби давніх українських ремесел. Також вздовж музею «Арсенал» різдвяні дарунки можна буде придбати з 11 грудня до 20 грудня на «Миколаївському ярмарку». 19 грудня в місті урочисто відкриють міську ялинку. З 18 до 20 грудня у музеї народної архітектури та побуту (вул. Чернеча Гора, 1) проходитиме фестиваль «Святий Миколай в гаю».

З 6 до 21 січня мешканці та гості міста матимуть змогу відвідати фестиваль «Різдво у Львові». Фестиваль буде проходити у центральній частині міста. Традиційно 6 січня на площі Ринок встановлять велику Різдвяну шопку, на пр. Свободи - Різдвяного дідуха. Протягом Різдвяних свят на площі Ринок та в Шевченківському гаю буде проходити безліч веселих забав, частувань та лунатиме різдвяна коляда. З 8 до 10 січня в місті втретє відбудеться «Свято Пампуха». 9 січня в рамках свята на пл. Ринок відбуватиметься парад вертепів.

Довідка

Учасники акції «Вихідні у Львові за півціни»: Готелі: «Дністер», «Леополіс», «Власта», «Святослав», «Вінтаж», «Citadel Inn» Hotel & Resort, «Галактика», «НТОН», «Євроготель». Хостели: «Містерхостел», «Old Ukrainian Home Hostel», Апартаменти «Ірена».

Туристичні агенції: «Петбо», «Скарби Світу», «БіТур», «ІнЛьвів», «Всесвіт», «Дана-К», «Трайдент», «Мандри Плюс», «КИЙ АВІА ВЕСТ», «Баварія- тур».

Міські кнайпи та ресторани: «Кентавр», «Тарон», «Під синьою пляшкою», «Япі. Острів Суші», «Фотоклуб Ч/Б 5Х5», «Кабінет», «Під клепсидрою», «Квартира 35», «Кава Плюс», «Мапа», «Хмільний дім Роберта Домса», «Медівня», «Італійський дворик», «Лівий берег», «Галицька жидівська кнайпа», «Гасова Лямпа», «Найдорожча ресторація Галичини», «Мазох-кафе», «Криївка», «Купол», «Дарвін», «Кілікія», «Кумпель», «А-Я», «Cafe 1», магазин розливного пива «Хмільна бочка», бар «Fashion Club», бар «Split-Lviv».

Міські атракції: «Чудо-Тур», Аквапарк «Пляж», клуб «Split-Lviv», Спеціальна пропозиція від Фонду Св. Володимира.

Деталі акції на сайтах: www.lviv.ua, www.visitlviv.net, www.cultureandtourism.lviv.ua, www.city-adm.lviv.ua.


Про це повідомляє Микола Крупей, Львівська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору