Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині відбулося засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Тернопільська область 26-лис, 2009, 07:519 prov 937
Про стан житлово-комунального господарства в області йшлося на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, які провів перший заступник голови ОДА Андрій Фліссак.

Заслухавши інформацію, комісія доручила виконавчому комітету Тернопільської міської ради вирішити питання про виділення коштів на ремонт та обслуговування пожежних гідрантів в м.Тернополі на грудень 2009 року та визначити остаточні терміни щодо звільнення від дорожнього покриття 4-х пожежних гідрантів в обласному центрі.
Також, з метою забезпечення протипожежного захисту ринків області комісія дала доручення керівникам і власникам ринків, у терміни, згідно приписів державного пожежного нагляду, привести споруди і приміщення у належний протипожежний стан.
Обговоривши питання експлуатації Горішньо-Івачівського водосховища, члени комісії рекомендували Тернопільському міському голові подати на наступне чергове засідання обласної комісії з ПТЕБ та НС пропозиції щодо визначення підприємства – потенційного користувача водосховища.

Про це повідомляє прес-служба ТернОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору