Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині виявлено факт незаконного функціонування 50 гральних автоматів

Рівненська область 27-лис, 2009, 08:149 Lobanovskiy 926
У липні 2009 року співробітниками податкової міліції Рівненської області виявлено факт незаконного функціонування 50 гральних автоматів та однієї електронної рулетки на 5 робочих місць.
Після введення в дію Закону України від 15.05.09 № 1334-VI «Про заборону грального бізнесу в Україні» пов'язані до закладу особи імітували припинення господарської діяльності та переведення грального залу в режим функціонування складського приміщення, хоча охоронці після відповідного «фейс-контролю» допускали в зал охочих випробувати долю.
Співробітникам податкової міліції вдалося підібрати працівників, які не видалися охоронцям підозрілими, то ж гра почалася.
Після отримання доказів незаконної організації азартних ігор працівники, які діяли «під прикриттям», викликали слідчо-оперативну групу податкової міліції, а в подальшому, враховуючи опір, який чинився перевіряючим, - і патрульно-постову службу Рівненського міськвідділу міліції.
Перевірка проводилася в умовах, більш притаманним закордонним бойовикам. Мали місце цілковите вимкнення електроживлення в приміщенні та подальше вимушене проведення огляду під світлом ліхтаря.
По даному факту порушено кримінальну справу за ст. 203 Кримінального кодексу України «Зайняття забороненими видами господарської діяльності».
Також податківцями були зібрані достатні докази для звернення до суду про застосування до організаторів азартних ігор фінансових санкцій відповідно до ст. 3 Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».
І от, у листопаді 2009 року окружним адміністративним судом задоволено позов податкового органу та застосовано до правопорушників фінансові санкції у розмірі 5 млн. 40 тис. гривень з конфіскацією грального обладнання, а саме: гральних автоматів в кількості 50 шт., електронної рулетки 1 шт., та стягненням доходу від проведення азартних ігор в сумі 540 гривень до Державного бюджету України.

Про це Провінційці повідомляє УПМ ДПА в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору