Рівне:

Створення та просування сайтів

На зимовий період у Чернівцях змінять схему руху транспорту

Чернівецька область 27-лис, 2009, 08:199 Lobanovskiy 2 468
З метою ліквідації снігових заметів та забезпечення безперебійного руху громадського транспорту в зимовий період буде обмежено рух транспорту в центральній частині міста на перехрестях вулиць Головної – Б.Хмельницького, Головної-Шкільної, Головної – Л.Кобилиці, Червоноармійської – Садової, Ю.Гагаріна – М.Чернишевського, Руської – П.Сагайдачного, Української-Вірменської. На цих ділянках руху буде встановлено дорожні знаки – «Рух заборонено» та «Ожеледиця».
Про це Провінційці повідомляє Чернівецька міська рада.


Взагалі заборонено у зимовий період рух транспорту по вулицях Нагірній, Лубенській, 28 Червня (на ділянці від вул. М.Чернишевського до вул. М.Вовчка) та площі Турецької криниці. Водночас буде запроваджено односторонній рух по вул. Фастівській (в напрямку від вул. Руської до вул. Московської Олімпіади), вул. 28 Червня (в напрямку від вул.М.Ватутіна до вул. Б.Хмельницького), вул.М.Садовського (в напрямку від вул. А.Шептицького до вул. П.Сагайдачного). Заборонено також стоянку транспорту на вул. Головній (на ділянці від вул. Садової до вул. А.Шептицького), вул. І.Франка (на ділянці від вул. А.Міцкевича до Соборної площі), вул. Червоноармійській (на ділянці від Соборної площі до вул. А.Пумнула).
Затверджено схему об’їзду транспортними засобами центральної частини міста вулицями «малого кільця» (вулиці Ю.Гагаріна,Б.Хмельницького, Л.Українки, 29 Березня, А.Пумнула, Червоноармійська, Садова, Головна, Л.Кобилиці, Руська, П.Сагайдачного).
Дорожні знаки відповідно до вимог затвердженої схеми руху транспорту у зимовий період буде встановлено до 30 листопада цього року.


На зимовий період у Чернівцях змінять схему руху транспорту
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору