Рівне:

Створення та просування сайтів

Не встояли перед ім’ям

Спорт 27-лис, 2009, 11:119 prov 931
Поновилися поєдинки чемпіонату України з баскетболу серед жінок у вищій лізі. Рівненська команда „Сузір’я-НУВГП” у суботу-неділю приймала вдома столичний „ТІМ-СКУФ”. На жаль, показати свою гру в обох матчах господарі не змогли і двічі поступилися іменитим суперницям. Щоправда, грізною лишилася лише назва команди, яка в кращі часи була лідером українського баскетболу. Попри це, змінивши, точніше, значно омолодивши склад, команда відомої української баскетболістки Марини Ткаченко залишається головною претенденткою на перемогу у змаганнях.

Підопічні ж Валерія Жартуна, які три тижні не тренувалися, не змогли дати справжній бій фавориткам. Шкода, але в таких матчах не проявили своїх лідерських якостей Ганна Єремейчук, Вікторія Климюк та Олена Бондар.
У суботу господарки лише в першій чверті трималися на рівних із суперницями. В решті трьох киянки довели свою перевагу, і фінальний свисток зафіксував більш ніж впевнену перемогу — 94:49 (12:18, 12:23, 15:28, 10:25).
Рівне: Олексійчук, Бондар – 12 очок, Климюк – 9, Сова – 12, Єремейчук – 6, Волоскевич – 8, Гомон – 2, Зінь.
Київ: Шаровка – 20, Гаврилюк – 23, Шкарпета – 12, Фасхутдінова -2, Березинець, Ткач – 6, Карєва – 4, Вишняк – 7, Мацко – 4.
Наступного ігрового дня „ТІМ-СКУФ” вирішив розставити крапки над „і” у першій чверті. Заробивши тринадцятиочкову перевагу у стартовій десятихвилинці, киянки довели й другу гру до перемоги. Господарки намагалися знайти протидію, але було відчутно — сьогодні не їх день. Вигравши у всіх чвертях, „ТІМ-СКУФ” здобула і загальну перемогу — 89:56 (8:21, 18:23, 16:25, 16:20).
Рівне: Олексійчук, Бондар – 8 очок, Климюк – 12, Сова – 17, Єремейчук – 6, Коваль – 13, Волоскевич, Гомон.
Київ: Шаровка – 12, Гаврилюк – 13, Шкарпета – 18, Фасхутдінова - 22, Березинець - 2, Ткач, Карєва, Вишняк – 6, Мацко – 14.
Валерій Жартун, головний тренер БК „Сузір’я-НУВГП”:
— Я був готовий до такого результату, адже три тижні дівчата не тренувалися. Проте і в поразках можна знайти позитив. Саме такі матчі чітко проявляють характер та можливості гравців — всі плюси та мінуси — як на долоні. Наш суперник показав, до чого нам треба йти, який баскетбол необхідно грати. Ми грали у свою силу. Якби дівчата більше вірили у свої сили, різниця могла б була бути меншою. Будемо працювати.
Марина Паливода, головний тренер „ТІМ-СКУФ”:
— Ми значно омолодили склад. Реорганізацію довелося робити після того, як лідери команди поїхали виступати за кордон. Це реалії нашого життя — будемо з молодими гравцями рости і здобувати перемоги. В планах — максимально високі завдання як у чемпіонаті України, так і в Балтійській ліз, де ми виступаємо. Незважаючи на рахунки, нам ваша команда завдала клопоту. Якщо дівчата будуть активно тренуватися, то виростуть хороші гравці. Принаймні в трьох задатки такі є. Вибачте, але називати пріз вища не буду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору