Рівне:

Створення та просування сайтів

Вживай продукцію „Вівасан” — і забудь дорогу до лікарів

Особливий погляд 11-жов, 2007, 19:559 prov 9 191
7 жовтня у Рівному відбувся черговий семінар швейцарської компаніїї „Вівасан”, яка представляє лікувально-оздоровчу продукцію провідних компаній в області здорового харчування, лікувальної косметики.
Організаторські зобов’язання у Рівному на себе взяла менеджер Людмила Маслій, а допомагав їй вести семінар практично увесь зал. Захід пройшов під девізом: „Вівасан – це успіх, здоров’я, краса”. Своїми думками з приводу лікувального ефекту продукції відомої компанії ділилися як провідні лікарі із Західної України, так і люди, які не мають жодного відношення до медицини, але чудодійну властивість препаратів „Вівасан” відчули на собі. Спеціалісти зійшлися на тому, що, приймаючи профілактичні препарати швейцарської компанії, людина може значно зекономити. Тому що профілактика коштує значно дешевше, ніж саме лікування. Завідувач терапевтичного відділення міської лікарні Світлана Конько розповіла про чудодійні властивості екстракту «Артишоку», який є лідером продажу. За словами лікаря, екстракт «Артишоку» рекомендується для профілактики і лікуванння багатьох захворювань печінки і шлунково-кишкового тракту. Препарат містить у собі біологічно активні компоненти, які сприяють виробленню необхідної кількості жовчі і переварюванню білків та жирів, попереджує розвиток холециститу. Багато хворих із вищезгаданими проблемами здоров’я не можуть приймати деякі ліки через їхню побічну дію. А «Артишок» можна приймати без будь-яких засторог, у той же час покращення здоров’я відчуєте вже після кількох прийомів препарату. Великою популярністю серед препаратів компанії „Вівасан” користується вітамінно-мінеральний комплекс „Бадьорість на весь день”. Вітаміни у пігулках покращують обмінні процеси і зміцнюють організм. Приймаючи їх регулярно, людина поповнить дефіцит вітамінів, значно підсилить імунітет. Слід зазначити, що «вівасанівський» препарат попереджує розвиток онкологічних захворювань, позитивно впливає на нервову систему, а такими властивостями, погодьтеся, володіють далеко не всі вітамінні препарати. Але це далеко не всі позитивні властивості продукції фірми „Вівасан”. Ліки швейцарської компанії допомагають ефективно схуднути тим, хто прагне цього. Існують безліч препаратів, які доглядають за волоссям, ногами. До речі, за словами організатора семінару Людмили Маслій, подібні заходи в Рівному будуть відбуватися частіше, бо з кожним днем збільшується кількість членів компанії „Вівасан”. А це, в свою чергу, підсилює бажання зустрічатися частіше з друзями та однодумцями.
Власна інформація
Рівне.


Щоб замовити продукцію Вівасан натисніть тут Замовити
або зателефонуйте 0362 23 24 41
050 375 22 90


На правах реклами пропонуємо дізнатись де можно купити чоловічу вишиванку. Вишиванку в Києві треба купляти тільки на нашому сайті.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Віта 03-лис, 19:49

цікаво дізнатись наразі коментарів нема
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору