Рівне:

Створення та просування сайтів

Намагався згвалтувати 34-річну жінку на Рівненському залізничному вокзалі

Кримінал 03-бер, 2005, 17:239 prov 1 363
Як розповіла слідчому Оксана, молодик повалив її на бетонну підлогу, вона почала кричати і чинити опір гвалтівнику, проте 45-річний чоловік виявився набагато сильнішим від неї.

Коли незнайомець зняв одяг, і уже налаштувався зробити своє чорне діло, жінка почала кликати на допомогу, проте її крики ніхто не чув. Гвалтівник двома руками почав її душити за горло, а жінка продовжувала чинити опір. Оксані пощастило, що її благання почули працівники лінійного відділу на ст. Рівне. Першим хто прийшов на допомогу, був начальник лінійного відділу на станції Рівне Юрій Сірак. Він, разом із правоохоронцями, врятував її від рук нелюда. Адже коли вони прибігли на місце злочину, жінка уже задихалася і чинити опір не могла. Не дивлячись на те, що була досить рання пора – 6 година ранку, правоохоронці уже працювали на станції і затримали гвалтівника. До речі, 45-річний чоловік родом із Дубенського району, тимчасово не працює. Можна тільки уявити собі, що “стукнуло” в голову Юрію, одруженому та батькові двох дітей!

Завдяки професійним та вчасним діям правооохоронців згвалтування не сталося. Відразу після цієї події зловмисник дав свідчення. А слідчий Микола Карпов, наразі проводить перевірку за даним фактом.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору