Рівне:

Створення та просування сайтів

Анатомія спокуси

Сторінка для чоловіків 27-лис, 2009, 11:189 prov 2 332
Мистецтво флірту – це гра, без якої стосунки втрачають яскраві барви. Ще здавна люди знаходили тисячі способів, щоб привернути увагу протилежної статі. Жінки на шляху до завоювання чоловічого серця завжди використовували різні засоби для підкреслення власної краси. А чоловіки, у свою чергу, йшли на подвиги, демонстрували силу і розум, аби здобути прихильність слабкої статі.


Познайомитись із дівчиною легко. Але як завести знайомство на вулиці, щоб воно не обмежилося звичайним фліртом тільки з вашоого боку? Як зробити так, щоб зацікавити свою обраницю, справити на неї хороше враження і врешті-решт спокусити? Це питання часто виникає у чоловіків, особливо в наш час, коли дівчата стали такими примхливими…
Що робити, коли вам назустріч іде абсолютно незнайома жінка, яка вам сподобалася? Вона симпатична, з небесними очима і серйозним виразом обличчя. Швидше за все, у неї вже хтось є, просто тому, що така жінка не може бути одна. На розробку стратегії залицяння у вас лише декілька секунд, і у них потрібно вкластися.
Для завоювання обраної красуні насамперед потрібно з нею познайомитися, а для цього має бути гідний мотив. Серед білого дня і людей, що кудись поспішають, вона не стане вас бити сумочкою і втікати, якщо ви запитаєте, котра година або як пройти до якогось будинку. Початок покладено.
Наступний крок найцікавіший: флірт між чоловіком і жінкою. Якщо вона почне відповідати на запитання, це дасть змогу виграти трохи часу і придумати, про що говорити далі. Якщо ж відповідає “не знаю”, - можна зауважити, що у неї симпатична сумочка, жартівливо натякнути, що на високих підборах небезпечно так поспішати одній і запропонувати провести. Не соромтеся фліртувати, жартувати, адже жінки люблять чоловіків, які не бояться робити перший крок та наділені хорошим почуттям гумору. І якщо вона вже не поспішає та готова пройтися з вами, можна вважати, що знайомство зав’язалося. Під час розмови доцільно запитати, чому її хлопець чи чоловік дозволяє такій красуні гуляти самій, не боїться, що вкрадуть? Якщо у відповідь почуєте, що другої половинки поки немає - вдати здивування: “Та ви що! Вибачте, я якось не подумав, що ви вільна...“. Потім додати фразу “Я б із такою неодмінно одружився...“. Це звучатиме жартома, але вона вже мило усміхається, і решта - лише справа техніки. Не бійтеся показатися кумедним, розповідати безглузді історії, адже жінкам це подобається. Вони люблять слухати веселі історії про тварин і підсвідомо більше довіряють чоловіку, що вже має досвід догляду й турботи за живою істотою, до того ж це просто непогана тема для підтримки бесіди. Наприклад, “ У вас є собака?”, “ Досі живий кіт – згубник домашніх тапок”, “Хом’як мізантропічних схильностей” - прийшов час цієї веселої компанії відпрацьовувати своє утримання. Якщо і цей варіант не увінчається успіхом, варто спробувати попросити її номер телефону. Це може здатися дівчині дещо настирливим, але ж іноді саме така поведінка “чіпляє”.
Знайомитись на дискотеці чи в кафе значно простіше. В такій ситуації можна просто запросити дівчину на танець чи пригостити. Зазвичай діє золоте правило трьох секунд: зіштовхнувся поглядом з дівчиною, посміхнися їй і відведи очі, почекай кілька хвилин, а потім можеш знову нею милуватися. Якщо обраниця перехопить твій погляд вдруге, не відводь його, а дивися їй прямо в очі й зараз уже не посміхайся. Потім відвернися і займайся своїми справами. Ви вже перебуваєте в зоровому контакті, вона помітила, що ти звернув на неї увагу, і чекає, коли ти до неї підійдеш.
Якщо ж розмова вже зав’язалася, то не намагайся підтримати її розповідями про те, яким ангелом або крокодилом була твоя колишня дружина чи подруга, - це дуже небезпечна тема, що може закінчитись непередбачувано. До того ж, дівчина підсвідомо може уявити, що наступній пасії ти те ж саме розповідатимеш про неї. Якщо заманеться зробити комплімент зовнішньому вигляду обраниці, найкраще сказати, які красиві в неї туфлі або ж як їй личать ці сережки. Це дасть змогу переконати дівчину в тому, що твої слова сказані щиро, що в тебе хороший смак, а не банальна чоловіча реакція на глибоке декольте, облягаючі джинси або ж міні-спідницю. Також не варто підсилати свого приятеля пояснювати: “А ви дуже сподобалися моєму другові”. Особливо, якщо тобі більше дванадцяти років, адже це автоматично відштовхує дівчину – кому ж потрібен чоловік, який навіть першого кроку самостійно не може зробити. В розмові з нею не варто відводити погляд убік, тому що людина, яка уникає прямого контакту очима, дає зрозуміти, що розмова їй зовсім не цікава і не викликає довіри. Добре було б згадати, що хоча зараз ти й ведеш холостяцький спосіб життя, у майбутньому неодмінно мрієш мати дружину, дітей і навіть собаку чи кішку. Таке зізнання розчулить і зацікавить жінку, адже якою б недоступною вона не була, природа наділила її материнським інстинктом і бажанням сімейного затишку та тепла. Тому це автоматично підніме твій рейтинг в її очах. Коли ж вдалося дізнатися номер мобільного телефону дівчини, не потрібно одразу передзвонювати, аби переконатися, чи правильний він. Адже якщо телефон, що лежить поряд на столі, не задзвонить, ви одночасно потрапите в незручну ситуацію.
До речі, як дівчина, можу сказати: якщо чоловік справді хоче завоювати жінку, треба для початку її “зачепити”. Можливо, зробити якийсь несподіваний вчинок, жінки люблять приємні несподіванки та сюрпризи. Також не забувати робити компліменти стосовно зовнішності та інших якостей обраниці. Не боятися фліртувати, цікавитися її думками, поглядами на ті чи інші речі, уважно слухати її, або принаймні робити вигляд. Дівчата особливо цінують в чоловіках почуття гумору, витримку, інтелектуальну обізнаність та певну оригінальність у поведінці. А грубість, відверте залицяння навпаки, відштовхують жінок. Навіть якщо у чоловіка лише одна “мета”, не варто її відкрито демонструвати. Особливу увагу слід звертати на поведінку дівчини при спілкуванні – це може послугувати певним ключем до її ближчого пізнання і наштовхнути на наступні дії. Якщо чоловік створює певний образ, його й надалі слід дотримуватися, адже вередливість, недомовленість - це суто жіночі “штучки”. Чоловік має бути опорою, - навіть незалежна, сильна жінка в глибині душі потребує піклування, підтримки, тепла, і саме на цій слабкості можуть зіграти чоловіки.
Головне пам’ятати, що жінки часто бувають мінливі, і навіть якщо кажуть ні – це не завжди так. Чоловікам слід набратися терпіння і, як пишуть класики, “вміти читати між рядків”…

Вікторія РИЧКО, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору