Рівне:

Створення та просування сайтів

Корвет «Тернопіль» взяв участь в антитерористичній операції “Активні зусилля”

Тернопільська область 30-лис, 2009, 11:429 prov 1 326
Корвет «Тернопіль» взяв участь в антитерористичній операції “Активні зусилля”, що проходила під егідою НАТО.

За словами командира корабля, капітана третього рангу Григорія Бреєва, метою операціїбула боротьба з тероризмом у межах зони навчань у Середземному морі шляхом запобігання нелегальним перевезенням морем зброї й боєприпасів, протидії незаконним переміщенням людей та іншій незаконній діяльності з використанням цивільних суден.

Особовий склад корвету «Тернопіль» перебував у складі двох тактичних груп грецького та румунського кораблів. За період патрулювання наших моряків не було жодних зауважень зі сторони натовських колег, - підкреслив Григорій Олександрович.

«Ми ніколи не чули повідомлень про піратські напади на українські кораблі у Чорному морі, - зазначив секретар Тернопільської міської ради Тарас Білан, - А це означає, що наші моряки гідно виконують покладені на них обов’язки із охорони морських кордонів».
Нагадаємо у 2008 році корвет «Тернопіль» визнаний найкращим кораблем Військово-Морських сил Збройних Сил України

Тернопільська міська рада висловлює щиру подяку особовому складу корвету «Тернопіль» за високий професіоналізм та самовіддане патріотичне служіння українському народові і незалежній Українській Державі.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору