Рівне:

Створення та просування сайтів

«Рівнекнига» - серед найкращих комунальних підприємств України

Рівненська область 01-гру, 2009, 08:039 Lobanovskiy 1 165
Комунальне підприємство «Рівнекнига» Рівненської обласної ради за економічними показниками опинилося на першому місці з десяти серед найкращих комунальних підприємств України за основним видом діяльності – «Роздрібна торгівля у спеціалізованих магазинах непродовольчими товарами». Такі результати цьогорічного Національного бізнес-рейтингу «Комунальне підприємство року».
Нагадаємо, що серед переможців, але вже за іншим видом діяльності - «Прибирання виробничих та житлових приміщень, устаткування та транспортних засобів» - іще одне комунальне підприємство обласної ради - «Управління майновим комплексом».
Як повідомлялося раніше, Національний бізнес-рейтинг спирається на офіційні дані державної статистики України. Цьогоріч оцінювалася діяльність понад 300 тис. підприємств усіх форм власності за 4 критеріями: «Обсяг реалізованої продукції», «Заробітна плата», «Продуктивність праці», «Чистий прибуток».
Церемонія нагородження цьогорічних лідерів Національного бізнес-рейтингу відбудеться 17 грудня 2009 року у конгрес-холі Торгово-промислової палати України. Переможцям вручать сертифікат та відзнаку «Комунальне підприємство року» та сертифікат та відзнаку «Державний керівник року».

Про це повідомляє ПРЕС-СЛУЖБИ ОБЛАСНОЇ РАДИ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору