Рівне:

Створення та просування сайтів

Служба зайнятості Рівненщини сприяє розвитку "зеленого туризму"

Рівненська область 01-гру, 2009, 08:109 Lobanovskiy 840
Розвивати екскурсійний та відпочинковий сервіс в рекреації розташування Національного заповідника "Поле Берестецької битви" у Рівненській області почала Радивилівська района спілка сприяння розвитку сільського "зеленого туризму". Її програма передбачає облаштування садиб для прийому вітчизняних та іноземних гостей, а відтак створення нових робочих місць при підтримці служби зайнятості.

За словами засновника цієї структури Наталії Бігун, її родина першою тут запровадила послуги так званого автентичного дозвілля після того, як батько при сприянні служби зайнятості одержав одноразову виплату допомоги з безробіття. Сім'я повела свою діяльність у відповідності із досвідом інших країн, який почерпнула із друкованих та Інтернет-джерел.

Відвідувачі місць, де влітку 1651 року у двобої зійшлися селянсько-козацьке військо Богдана Хмельницького та польські завойовники, відтепер мають змогу скористатися готельною гостинністю на обійсті Бігунів, мандрівникам пропонують також поїздки бричкою, верхи на конях, походи в урочища природних заказників тощо.

Нині служба зайнятості реалізовує проект популяризації таких прикладів, проводячи навчання з тими, хто прагне заснувати власну справу у сфері "зеленого туризму" в різних частинах поліського краю.

Про це повідомляє УКРІНФОРМ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору