Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині буде підведено підсумки обласного конкурсу «Студент року – 2009»

Рівненська область 01-гру, 2009, 10:129 prov 889
Завтра рівняни дізнаються імена кращих студентів області поточного року.
Засідання журі, до складу якого входять члени громадських організацій, спонсори та партнери проекту, проходитиме у середу 2 грудня 209 року у кафе-ресторані «Іоланта» з 12 до 14 год.
Нагадаємо, що цьогорічний конкурс визначить переможців у таких номінаціях:
«Студент – громадський діяч»
«Студент – науковець»
«Студент – журналіст»
«Студент – митець»
«Студент – комп’ютерний геній»
«Студент – спортсмен»
«Студент – підприємець»
«Студент –волонтер»
Умовою участі у проекті було заповнення спеціально розробленої анкети, де номінант повинен представити навчальні та творчі досягнення за останні 12 місяців поточного року, а також відповісти на ряд творчих запитань, що допоможуть компетентному журі визначити загальний рівень ерудиції та компетентності заявника. До заповнення анкети допускалися студенти 2-4 курсів вищих навчальних закладів області незалежно від рівня акредитації та форм власності.
Переможці конкурсу отримають цінні призи від спонсорів, якими виступили: політичні партії і організації - «Фронт змін», Союз молоді регіонів України, партія Регіонів, Народна партія, БЮТ, приватні структури: кадрова агенція «Перспектива», ресторан швидкого харчування «Інтермецо», компанія комп»ютерної техніки «КТС», кафе-ресторан «Іоланта», модельне агентство «Панна», спортзал «Будь здоров», фітнес-центр, , видавництво «Читай», мистецька галерея «ЗУЗА», Видавничий дім «ОГО», телекомпанія Рівне 1.
Фінальний гала-концерт, де буде відзначено переможців Четвертого конкурсу «Студент року – 2009» відбудеться 8 грудня 2009 року у кіноцентрі «Ера» о 19.30.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору