Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині затримали осіб циганської народності, які торгували наркотиками

Волинська область 04-гру, 2009, 11:259 Lobanovskiy 969
Волинські правоохоронці затримали чотирьох чоловік, які намагалися збути наркотики на суму близько восьми тисяч гривень.
Про це повідомляє Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області.


Осіб циганської народності вважають основними розповсюдниками наркотиків. Побутує думка, що вони не бояться продавати „отруту” навіть неповнолітнім. Цікаво, що при цьому самі цигани практично не вживають наркотичної сировини, а тим більше не дозволяють цього робити власним дітям.
Працівники ВБНОН УМВС України у Волинській області тривалий час тримали на контролі злочинне угрупування з двох чоловіків та двох жінок циганської народності, які систематично займалися збутом наркотичної речовини. Нещодавно оперативники домовилися про закупку дурман-зілля. Зустріч та передача наркотичної сировини повинна була відбутись у смт. Торчин у помешканні, де безпосередньо осідало злочинне „кубло”. Однак продати зілля вони не встигли. Оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно з «беркутівцями» та працівниками ДАІ затримали наркоторгівців.
- При затриманні у помешканні злочинців правоохоронцями було вилучено три пакети наркотичної сировини готової для реалізації. Ціна на чорному ринку близько восьми тисяч гривень. Встановлено, що дане угрупування вже довгий час займається збутом наркотиків не тільки на території Волинської області, а й за кордон, куди неодноразово переправляли марихуану. Крім того, двоє із затриманих є судимими за фактами крадіжок та збуту наркотиків, – зазначив в.о. начальника ВБНОН УМВС України у Волинській області Сергій Тягунов.
Наразі особи засуджені за статтею 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що передбачає позбавлення волі строком до десяти років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору