Рівне:

Створення та просування сайтів

Трьох людей задавив швидкісний поїзд

Україна 06-кві, 2008, 12:129 prov 2 018
2 квітня о 17.05 на залізничній станції ”Васильків-1” у Калинівці швидкісний поїзд N157 ”Київ–Могилів-Подільський” збив трьох осіб. 28-річний Валентин Федорченко, його на рік молодша співмешканка Юлія й Андрій Волощук, 26 років, загинули на місці. Потяг поїхав далі за графіком.

Валентин — єдиний син В’ячеслава й Тетяни Палієнків. Вони живуть у селі Водотиї Брусилівського району Житомирщини. Чоловік мешкав і працював у Києві. Із першою дружиною розлучився, 4-річна донька Катерина залишилася з матір’ю.

— Валік постійно шукав, де більше заробити, — розповідає його двоюрідний брат Сергій Палієнко, 22 роки. Хлопець дивиться на пляму крові на колії за 50 м від хати. — То охоронцем, то на стройці десь. Останнім часом влаштувався грузчиком на оптовій базі на станції ”Київ — Волинський”.

Валентин Федорченко працював вантажником на залізничній станції ”Київ–Волинський”. У день смерті посварився з коханою, погрожував стрибнути під поїзд (фото з архіву родини Федорченків)

Торік Валентин познайомився з Юлею із райцентру Фастів. Вона мала двох дітей від першого чоловіка. Жили разом.

— До нас часто приїжджали, — каже Сергій. — Це ж по дорозі. Наша хата недалеко від вокзалу.

1 квітня увечері Валентин з Юлею приїхали до родичів у Калинівку. Під час вечері обговорювали майбутнє весілля, яке планували влаштувати влітку цього року. А наступного дня чоловік посварився з коханою.

— Валік завжди був вспильчивий, ревнивий, — зауважує його сестра Олена. — Але ми не вмішувалися. Кажуть, вони самі стрибнули під поїзд. Ми в це не віримо.

Разом із закоханими загинув калинівчанин Андрій Волощук. Він дружив із Валентином.

— Навіть не знаю, що й думати, — каже 61-річний Микола Волощук, батько загиблого.

Вони з дружиною Аллою, 54 роки, виховали чотирьох дітей. Якову — 36 років, Володимирові — 32, Руслану — 28. Андрій — наймолодший. До пенсії Микола Васильович працював далекобійником, Алла Яківна й нині робить на одній із київських котелень. Мешкають у квартирі на вул. Калініна. Загиблий син був одружений. Дружина Оксана з 4-річним сином Андрієм живуть у селі Мотовилівка Фастівського району.

Валік постійно шукав, де більше заробити

Причини аварії має з’ясувати обласна транспортна прокуратура. Рятувальники, які прибули на місце пригоди, висловлюють тільки попередні версії.

— Удень 2 квітня двоє чоловіків і жінка випивали у привокзальному кафе, — зазначає керівник прес-служби Міністерства надзвичайних ситуацій Ігор Кроль. — Потім почали сваритися. Старший погрожував, що кинеться під потяг. Пішов коліями у фастівському напрямку. Друзі побігли за ним, хотіли повернути назад. Зав’язалася штовханина. Машиніст намагався гальмувати. Однак, ударивши одного, поїзд потягнув усіх трьох.

http://gpu.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору