Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині батько згвалтував свою доньку

Волинська область 08-гру, 2009, 12:209 Lobanovskiy 1 107
Шокуючий випадок трапився у селищі Жовтневе. Рідний батько зґвалтував свою 14-річну доньку.
Стався цей неприємний інцидент ще у вересні. Але відразу після ганебного вчинку батько подався в біги.
Три місяці Володимир переховувався від правоохоронців у столиці на заробітках. Днями повернувся додому і з порога силоміць потягнув за собою доньку у поле, аби попросити пробачення. Налякане дівча зуміло все ж таки вирватись із рук педофіла та відразу повідомило в міліцію про повернення горе-батька.
- Дана особа довгий час перебувала у розшуку. Володимир уже три місяці поспіль переховується від слідства. Мати потерпілої звернулася до нас із повідомленням про зґвалтування доньки рідним батьком. На початку місяця нам стало відомо, що Володимир повернувся і перебуває у селищі Жовтневе. Ми застосували усі можливі розшукові засоби, але все марно. Була ніч, темно, і нам не вдавалось у найкоротший термін затримати злочинця. Тож ми вирішили звернутися за допомогою до працівників Львівського прикордонного загону. Вони виділили нам кінолога із собакою і вже протягом години пес вийшов на слід злочинця, – зазначив начальник Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Вовчук.
Затримали зловмисника серед ночі у полі. При собі Володимир мав кухонний ніж та дерев’яну палицю. Якби не пес, то, можливо, злочинець би наробив біди ще не одній сім’ї.
Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Іваничівського РВ УМВС. Як встановили правоохоронці, Володимир уже двічі засуджений за фактами крадіжок та шахрайства. Про скоєне шкодує, не може собі пробачити такого. Каже, що думка зґвалтувати свою доньку сяйнула, коли перебував у нетверезому стані. Усі ці три місяці втікав від себе самого, від скоєного, але повні сліз оченята доньки та прохання: „Тату зупинись!” завжди переслідували його і не давали спокою. Неодноразово хотів сам здатися правоохоронцям.
Проти затриманого порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 152 Кримінального кодексу України (згвалтування). Але десять років позбавлення волі не змиють сорому нелюдського вчинку та не оновлять зламаної долі дитини.
Юлія Сіліч,
ВЗГ УМВС України у Волинській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору