Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 10-гру, 2009, 10:079 prov 929
Премія для студентів-інвалідів
Кабінет Міністрів заснував урядову премію для студентів-інвалідів. Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні уряду 3 грудня. Розмір таких премій складатиме 850 гривень, а для інвалідів 1 групи — на 50 % більше.
З 1 січня 2010 року видаватиметься 100 таких премій щороку.

В Бангладеш потонув пором
Пасажирський пором на річці Дейра в Бангладеш з майже сотнею пасажирів на борту затонув, зіткнувшись з невеликим судном. Загинуло щонайменше 38 людей.
Це вже друга подібна трагедія за короткий період: 30 листопада загинуло 87 осіб, 30 пасажирів досі вважаються зниклими безвісти.

Пішки до Єрусалиму
Незрячий священик з Івано-Франківська Ігор Іванов вирушив пішки до Єрусалиму.
Він і його провідник, парафіянин церкви Святої Параскеви УГКЦ міста Болехова Андрій Калюжний, планують подолати дорогу довжиною приблизно в три тисячі кілометрів, яка проляже через Бучач, Зарваницю, Тернопіль, Чернівці, Молдову, Одесу та інші населені пункти. Прибути до Єрусалиму прочани сподіваються на Різдво Христове.

Ялинка того варта?
З наближенням зимових свят начальники обласних управлінь лісового та мисливського господарства і керівники галузевих лісогосподарських підприємств перейшли до посиленої охорони ялинок. Організовано спеціальні рейдові бригади, до обов’язків яких входить затримання порушників і складання протоколів на нелегальних заготівників ялинок. За самовільні вирубки хвойних передбачаються адміністративні штрафи в розмірі від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85-170 грн.), а також відшкодування лісовим підприємствам заподіяних збитків. Розмір відшкодування обчислюється відповідно до товщини стовбура зрубаного дерева і може складати від 154 до 3500 грн., а в окремих випадках досягати 9500 грн.

Ліфт замаскували під... туалет
Співробітники служб безпеки Мексики виявили 300-метровий підземний тунель, що починається у промисловій зоні мексиканського міста Тіхуана і закінчується в одному з передмість Сан-Дієго (Каліфорнія). Це підземне спорудження завглибшки в 30 метрів, обладнане системами освітлення, вентиляції і ліфтом, який був замаскований під туалет, призначалося для переправлення до США великих партій наркотиків і нелегальних іммігрантів. Мексиканська влада заарештувала понад десять людей, що знаходилися всередині ще недобудованого тунелю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору