Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині інспектори ДАІ затримали автомобіль «BMW X5», викрадений рівно рік тому у Львівській області

Житомирська область 11-гру, 2009, 11:219 prov 1 235
На 153 км автодороги Київ-Чоп у Житомирському районі інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Tata lafet» (евакуатор), який перевозив автомобіль «BMW X5» з транзитними номерами.
Про це повідомляє Алла Ващенко, ВЗГ УМВС України в Житомирській області.


Під час перевірки документів міліціонери з'ясували, що державний номерний знак BMW насправді належить іншому транспортному засобу, а саме авто перебуває у розшуку, оскільки було викрадене у Львівській області рівно рік тому – 5 грудня 2008 року.
Для встановлення всіх обставин події водій евакуатора та 5 пасажирів BMW були затримані та доставлені до Житомирського РВ УМВС. Уже там один із них назвався власником престижного авто та пояснив, що щойно придбав його у Рівенській області. За словами чоловіка, угода куплі-продажу проходила на одній із автозаправочних станцій, однак машина має певні технічні несправності, тож довелося викликати транспортер.
Водій евакуатора підтвердив те, що до нього звернулися по телефону та попросили допомоги – доставити BMW у Київську область.
Наразі тривають перевірки щодо достовірності слів усіх учасників події та «дивної» появи на авто державних номерів іншого транспортного засобу, а також причетності затриманих до самого викрадення машини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору