Рівне:

Створення та просування сайтів

У Івано-Франківську двоє раніше засуджених намагалися пограбувати жінок

Івано-Франківська область 14-гру, 2009, 10:239 prov 863
Спіймали на гарячому. Двоє раніше засуджених намагалися пограбувати жінок. Не вдалося. Поблизу виявилася міліція. Тепер колишнім тюряжникам знову до в'язниці.
П'ятниця. Шоста година вечора. Двоє жінок повертаються додому після роботи.
Постраждала:
- Це було десь біля школи. До нас підійшли ззаду дві невідомі особи зі словами "віддавайте свої речі, золото, всі коштовні речі", це було в брутальній формі. Вони зразу нас за руки злапали, почали смикати за сумку. В це й же момент мені нанесли перший удар в губу нижню.
Крики про допомогу почув перехожий і викликав міліцію. Правоохоронці прибули вже за півтори хвилини. Побачивши людей у формі, зловмисники кинулися тікати. Не вдалося. Затриманими виявилися раніше засуджені молодики. Один відсидів за крадіжку майна, інший - за зґвалтування.
Затриманий:
- Хтось напав на двох жінок, я там рядом проходив, патрульна служба взяла, затримала нас двох. Ми з села приїхали до нього в гості.
Проти затриманих порушено кримінальну справу. Міліціонери вже з'ясували, що молодики причетні до інших злочинів. За такі порушення закону їм загрожує від чотирьох до шести років ув'язнення.

Володимир Гарматюк, Микола Смага, Івано-Франківськ, НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору