Рівне:

Створення та просування сайтів

День Незалежності святкуватимуть кілька днів

Актуально 16-сер, 2007, 15:459 prov 1 454
Як розповіла заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко, 23 серпня Рівне, як і вся держава, відзначатиме День Державного Прапора України. Наступного дня планується низка заходів до 16 річниці незалежності України. День міста ж припадає на 26 серпня. Деякі заходи стали традиційними для Рівного. Але дещо буде вперше – зокрема, велика виставка книжкової продукції на Театральній площі.

В оргкомітеті повідомили, що в перший день рівнян та гостей міста чекатиме низка тематичних виставок, розважальні програми, екскурсії, атракціони. На День незалежності програма святкування буде більш грандіознішою і насиченішою. Так, вже о 8.00 відбудеться Божественна літургія та подячний молебень за Україну, Рівне та його мешканців у храмах міста. У другій половині дня любителів фольклору чекають виступи колективів-учасників VІІ Міжнародного молодіжного фестивалю традиційної народної культури “Древлянські джерела”. А о 20.00 на майдані Незалежності розпочнеться святковий концерт естрадних виконавців – учасників мистецького об’єднання „Ліра” зі Львова. Паралельно в Парку культури та відпочинку відбуватиметься молодіжна музично-розважальна програма. Закінчиться все о 22.00, коли небо Рівного спалахне феєрверками.

25 серпня запам’ятається спортивним уболівальникам. Цього дня об 11.00 у гідропарку відбудеться відкритий чемпіонат міста Рівного з пляжного волейболу. А о 17.00 на стадіоні «Авангард» – фінал кубка області між командами ОДЕК (Оржів) та «Ізотоп» (Кузнецовськ).

На день міста молодь чекає грандіозний концерт на Майдані Незалежності за участю гуртів «Лєприконси» (Білорусь), ТНМК (Україна), «Амнезія» (Польща). Рівняни, які полюбляють танцювальну музику, зможуть «відтягнутися» на дискотеці в Парку культури та відпочинку імені Т. Шевченка, яка розпочнеться о 20.00.

Олександр ШЕРШЕНЬ,

Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору