Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 17-гру, 2009, 10:279 prov 879
Жінка вистрибнула із вікна
По вул. С.Крушельницької, покінчила життя самогубством, викинувшись з вікна 4-го поверху власної квартири, непрацююча громадянка Ірина, 1970 року народження.

150 житлових будинків залишилися без газу
У с. Б.Криниця Рівненського району, в зв’язку з різким підняттям тиску в магістральному газопроводі, спрацювала автоматика захисту на ГРП, без газопостачання залишилося близько 150 житлових будинків. Причина підняття тиску встановлюється. Роботи з відновлення газопостачання проводились аварійно-відновлювальними бригадами (близько 100 чол.) ВАТ “Рівнегаз”. Проведено подвірний обхід щодо обстеження газового обладнання.

Водій Шкоди помер на дорозі
Водій автомобіля SKODA OCTAVIA TOUR 27-річний Олег, мешканець с. Полиці Володимирецького району, їхав із сторони м.Ковеля в напрямку м.Сарни. Він виїхав на смугу зустрічного руху, з’їхав у лівий кювет та там налетів на придорожнє дерево. Від отриманих тілесних ушкоджень водій загинув на місці пригоди.

Пенсіонери загинули у вогні
У Здолбунівському та Радивилівському районах під час пожеж в житлових будинках загинули пенсіонери 66-річний Марко П. та 63-річний Андрій С.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору