Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині побільшає спортивних майданчиків

Актуально 17-гру, 2009, 10:489 prov 1 122
На Рівненщині  побільшає  спортивних майданчиків


60 нових спортивних майданчиків може з’явитися на Рівненщині у наступні п’ять років. Такі плани зафіксовано у проекті нової обласної програми “Спортивний майданчик” на 2010-2014 роки, яку винесено на розгляд постійних комісії Рівненської обласної ради.
Як зазначено в Програмі, що розробили працівники відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, з 2010, щороку на Рівненщині повинно з’являтися 4 новіх спортмайданчики зі штучним покриттям розміром 42 на 22 м і 8 спортивних майданчиків із тренажерним обладнанням для загальної фізичної підготовки населення. Загалом до кінця 2014 року в області має бути збудовано 20 майданчиків зі штучним покриттям і 40 – з тренажерним обладнанням.
За інформацією начальника відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА Миколи Петренчука, вартість одного майданчика зі штучним покриттям на сьогодні становить 300 тис.грн.
На думку розробників Програми, у разі її виконання в області збільшиться кількість людей, які систематично займатимуться фізкультурою та спортом. Зокрема, на майданчики зі штучним покриттям передбачається додатково залучити 28 тисяч жителів області, на майданчики з тренажерним обладнанням – 39 тисяч.
Члени постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту інформацію взяли до відома, рекомендували розробникам Програми внести до переліку заходів будівництво спортивного майданчика в м.Острог з відповідальним виконавцем Острозьким міськвиконкомом, і винесли питання на розгляд сесії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору