Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 14,7 млн. грн.

Рівненська область 22-гру, 2009, 08:259 Lobanovskiy 1 041
Протягом 11 місяців 2009 року роботу податкової міліції спрямовано на підвищення ефективності боротьби з податковою злочинністю за рахунок проведення в першу чергу оперативно-розшукових заходів. За матеріалами податкової міліції протягом січня - листопада 2009 року викрито 98 злочинів, з них 78 тяжких, в тому числі за ст. 212 Кримінального кодексу України «Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів») - 20.

До суду спрямовано 63 кримінальні справи, з них за ухилення від сплати податків - 20.Сума збитків за кримінальними справами, які знаходяться в провадженні, складає 10,9 млн. грн., з них відшкодовано 6,2 млн. грн.

З незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 14,7 млн. грн., викрито 83 підпільних виробництва товарів народного споживання, припинено незаконну діяльність 12 підпільних цехів з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, порушено 12 кримінальних справ за ст. 204 Кримінального кодексу України за фактами незаконного виготовлення, транспортування та реалізації алкогольної продукції.

Про це повідомляє Микола Гордійчук, перший заступник голови - начальник УПМ ДПА в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору