Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті відбувся турнір з більярду серед керівників правоохоронних органів області

Закарпатська область 22-гру, 2009, 10:269 Lobanovskiy 972
Днями в Ужгороді відбувся турнір з більярду на кубок Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» серед керівного складу працівників правоохоронних органів області.
Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.


Ініціатором змагань виступило ГУМВС області в особі першого заступника начальника генерал-майора міліції Віталія Глуховері. Ці змагання проводилися вперше. У турнірі взяли участь начальники міліцейських підрозділів або їхні заступники. Проходив турнір в Ужгородському клубі «Екіпаж». Виборювали призи вісім команд: представники ГУМВС в області, УСБУ, Ужгородської митниці, Чопського прикордонного загону, КРУ, Мукачівського прикордонного загону, ДПА, управління Департаменту виконання покарань області. Команду міліції на турнірі представляли перший заступник начальника ГУМВС області Віталій Глуховеря та заступник начальника з кадрової роботи Володимир Петрицюк.
Жереб звів міліцейську команду із сильними суперниками. Відчувалося, що до змагань добре підготувалася кожна з команд. Упродовж кількох годин у залі панував дух спортивної боротьби. За підсумками турніру команда ГУМВС зайняла у загальнокомандному заліку перше місце. Друге вибороли представники КРУ, «бронза» дісталася команді УСБУ. До слова, до цього часу представники Контрольно-ревізійного управління не входили до товариства «Динамо», але з ініціативи керівництва КРУ їх одноголосно прийняли колективним членом.
По завершенні турніру начальник ГУМВС області Павло Кононенко в урочистій обстановці вручив кубки та грамоти переможцям. Як повідомив заступник голови Закарпатської обласної організації «Динамо» Михайло Пантьо, показники більярдного турніру зараховуватимуться до рейтингу спартакіади серед правоохоронних органів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору