Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині триває ліквідація грального бізнесу

Житомирська область 24-гру, 2009, 09:279 Lobanovskiy 811
Після набрання чинності Закону “Про заборону грального бізнесу в Україні”, у деяких місцях, де були ігрові зали, нині повідкривали такі собі Інтернет- та інтерактивні клуби. Там пропонують громадянам зіграти в азартну гру через мережу «всесвітньої павутини». Отож, цей вид діяльності знаходиться у полі зору правоохоронців. Управлінням Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України в Житомирській області з метою попередження, документування та викриття злочинів у сфері грального бізнесу систематично здійснюють заходи з протидії правопорушенням у цій сфері.

Найбільш поширеними незаконними діями даного напряму є порушення порядку зайняття підприємницькою діяльністю (без отримання відповідних ліцензій та патентів). Всього викрито 35 фактів таких протиправних дій. Нерідко ці «заробітки» закінчуються порушенням кримінальної справи.
Так, в області за матеріалами УДСБЕЗ за ознаками злочину, передбаченого ст. 203 Кримінального Кодексу України (Зайняття забороненими видами господарської діяльності), порушено 4 кримінальні справи.

Відносно осіб, що ігноруючи законодавство надавали послуги в сфері грального бізнесу, за результатами перевірок складено 31 адміністративний протокол. У ході заходів, які проводили працівники міліції, також вилучено 36 одиниць грального обладнання

Перевірка роботи розважальних закладів, що виникли на хвилі поширення в країні грального бізнесу, продовжується.

Інна Базилюк cт.інспектор ВЗГ УМВС України в Житомирській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору