Рівне:

Створення та просування сайтів

Наступного року Житомирщина матиме свій презентаційний фотоальбом

Житомирська область 25-гру, 2009, 09:219 Lobanovskiy 922
З метою популяризації Житомирської області в Україні та за її межами, презентації її економічного, ресурсного, наукового, культурного та туристичного потенціалу розпорядженням голови облдержадміністрації утворено та затверджено склад редколегії презентаційного фотоальбому «Житомирщина».
Про це Провінційці прес-служба Житомирської облдержадміністрації.


Очолює редколегію голова обласної адміністрації Юрій Забела.
До складу редколегії фотоальбому крім начальників відповідних управлінь облдержадміністрації також входять: Георгій Мокрицький – головний редактор краєзнавчого видавництва «Волинь», почесний член Всеукраїнської спілки краєзнавців, заслужений журналіст України; Людмила Бондарчук – доцент кафедри філології та лінгводидактики Житомирського державного університету ім. І. Франка, кандидат філологічних наук; Лариса Грузська – директор Житомирського обласного краєзнавчого музею.
Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації доручено до 10 вересня 2010 р. забезпечити видання презентаційного фотоальбому «Житомирщина».
Довідково: Розпорядження голови облдержадміністрації від 18.12.09 № 400 «Про створення редколегії презентаційного фотоальбому «Житомирщина».
Рішення обласної ради від 12.11.09 № 943 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2009 рік».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору