Рівне:

Створення та просування сайтів

Житомирські кватрирні крадії не цуралися навіть їжі та харчів

Житомирська область 12-січ, 2010, 08:139 Lobanovskiy 848
Криза вплинула на житомирських квартирних злодіїв. Якщо раніше вони виносили з осель гроші, золото, побутову техніку, то тепер не гребують одягом, взуттям і навіть харчами. Награбоване збувають на столичних і житомирських базарах. Наприклад, двоє затриманих молодиків встигли обібрати два десятки помешкань.

Якщо у ваших вікнах темно, ми йдемо до вас - за таким принципом більше місяця працювали квартирні злодії у Житомирі. Щоб перевірити, чи є хто дома, дзвонили у двері. Коли ж ніхто не відчиняв, сміливо заходили до помешкання. Щоправда, нетрадиційним способом.

Затриманий:

- Там, где форточки были открыты. Где не были открыты, выбивали. Так проникали. Через балконы проникали тоже. Ломали балконы.

Затриманий:

- Брал золото, компьютеры, вино и еду.

Хлопці - справжні професіонали. Окрім відбитків взуття слідів не залишали. Досвід у цій справі мали неабиякий: за своє злочинне хобі вже сиділи в тюрмі. Цього разу гадали, все буде гаразд. Помилилися.

Сергій Горемикін, керівник відділу Корольовського РВ міліції:

- У зв’язку з тим, що зазначені особи раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, дані обставини будуть враховані судом під час призначення покарання.

Тим часом, самі затримані впевнені: у тім, що стали на слизьку доріжку, винні обставини та суспільство.

Затриманий:

- Не работал. Так как ранее судимый, обращался - не брали.

Правоохоронці кажуть, таких злочинів було б менше, якби власники дбали про безпеку своїх осель. Ставили ґрати на вікна, надійні замки на двері, або ж просто підтримували добрі стосунки з сусідами.

Олександр Райковський, Андрій Танський. Житомир. НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору