Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернополяни за кубометр води платитимуть 5 гривень

Тернопільська область 12-січ, 2010, 09:599 Lobanovskiy 968
У 2010 році вартість послуг з водопостачання та водовідведення ймовірно зросте на 25 відсотків. Тож, коли нині за метр кубічний води та стоків населення платить 4 гривні, то найближчим часом прогнозовано платитиме п’ять гривень. Аналогічне зростання чекає і на юридичних осіб.

"Уже кілька місяців водоканал працює з нерентабельним, збитковим тарифом, - констатує начальник планово-економічного відділу КП "Тернопільводоканал" Любов Пекар. – Від першого січня минулого року зросла та продовжує зростати вартість усіх складових витрат нашого підприємства: ціни на пально-мастильні матеріали, електроенергію, металопродукцію, заробітна плата. Тільки завдяки впровадженню на підприємстві ряду енергозберігаючих технологій, значній економії, а також, що дуже важливо, вчасному розрахункові переважної більшості наших абонентів, котрі з розумінням поставилися до проблем водоканалу, нам вдається працювати з існуючим тарифом і продовжувати надавати споживачам надійні послуги.

Клопотання перед виконавчим комітетом Тернопільської міської ради про перегляд діючого тарифу КП "Тернопільводоканал" ініціювало ще в листопаді минулого року. Однак, ще досі триває процес отримання висновків від різних уповноважених органів про економічну обґрунтованість розрахунків нових тарифів.

Любов Пекар радить абонентам вчасно розраховуватися за спожиті послуги водопостачання та водовідведення, бо, можливо, вже з наступного місяця робити це доведеться за новим тарифом.

Прес-служба КП "Тернопільводоканалу"
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору