Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині скоєно напад на продавця продуктового магазину

Житомирська область 15-січ, 2010, 10:229 Lobanovskiy 922
13 січня в одному із сіл Овруцького району 40-річний місцевий мешканець скоїв напад на продавця продуктового магазину й, погрожуючи ножем, викрав два мобільні телефони та 280 гривень.
Про це Провінційці повідомила Інна Базилюк, ВЗГ УМВС України в Житомирській області.


Так, безробітний мешканець райцентру (у 2009 році звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад), ледве прокинувшись, одразу вирушив на пошуки оковитої та, нічого не знайшовши, вирішив пограбувати магазин. Він подався до одного із сіл району, де й обрав торговий заклад.
Зазирнувши у вікно і, переконавшись, що там окрім продавця нікого немає, зайшов усередину. На прилавку зловмисник побачив ніж, який він і використав для нападу на жінку-продавчиню. Далі грабіжник забрав гроші, два її мобільні телефони, після чого намагався втекти з магазину. Проте, дуже швидко його наздогнав та затримав працівник міліції, котрий саме йшов заступати на службу, спільно із місцевим жителем.
За фактом розбійного нападу порушено кримінальну справу. Варто зазначити, що затриманий має всі шанси найближчі 12 років провести за ґратами.
Наразі, учасників подій, які затримали злочинця, представлено до заохочення правами начальника Управління МВС України в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору