Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові вибиратимуть Короля та Королеву балу святого Валентина

Львівська область 03-лют, 2010, 13:559 Lobanovskiy 932
В суботу, 13 лютого у Львові відбудеться романтичне свято вальсу, музики, краси та кохання – «Бал святого Валентина». Організатором свята є Інститут Громадського Лідерства, НСОУ «Пласт» та танцювальний клуб «Рондо». Під час заходу буде проходити танцювальна програма під музику камерного оркестру, показ колекції одягу, оперні арії та романси у виконанні лауреатів всеукраїнських конкурсів Анастасії Блик та Миколи Корнутяка, показові виступи фіналістів чемпіонату України зі спортивного бального танцю. Також на гостей свята чекають майстер-класи з танго та можливість стати Королем чи Королевою балу.
Організатор балу Ігор Губіліт каже: «Наша організація ставить собі за мету відродити традиції естетичного відпочинку та спілкування, якими колись так славився Львів. Ми запрошуємо на бал всіх бажаючих, як львів’ян, так гостей міста”.
DRESS-CODE (форма одягу): для дам – вечірнє плаття повної довжини, для кавалерів – фрак, смокінг, чи, навіть, парадна військова форма, допускається темний костюм, але обов’язково з метеликом.
Бал буде проходити у Львівському будинку вчених, що на вул. Листопадового чину, 6.

Довідка
Ігор Губіліт, тел.: 067-370-63-20, 093-46-88-777.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору