Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині порушено кримінальну справу про злочин, пов’язаний з порушенням виборчого законодавства під час проведення виборів Президента України

Рівненська область 15-лют, 2010, 15:369 Lobanovskiy 1 005
Органами прокуратури Рівненської області за результатами проведеної перевірки додержання вимог виборчого законодавства порушено кримінальну справу щодо мешканця м. Кузнецовська за фактом викрадення чи приховування виборчого бюлетеня (ознаки злочину, передбаченого частиною 5 статті 158 Кримінального кодексу України).
Встановлено, що виборець, перебуваючи в приміщенні однієї із виборчих дільниць у м. Кузнецовську, після того, як отримав від члена виборчої комісії виборчий бюлетень, замінив його в кабінці для голосування на аркуш чистого паперу формату А4. Саме його і вкинув у скриньку для голосування, а бюлетень сховав у кишеню куртки. Проте винести бюлетень з приміщення виборчої дільниці цій особі не вдалося, його зупинили працівники міліції та члени дільничної комісії.
Досудове слідство у кримінальній справі проводить прокуратура м. Кузнецовська.
Згідно закону відповідальність за вказаний злочин передбачена у виді штрафу від двохсот до чотирьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору