Рівне:

Створення та просування сайтів

Проект місцевих правил забудови міста Хмельницького для обговорення

Хмельницька область 22-лют, 2010, 13:329 Lobanovskiy 1 755
Місцеві правила забудови м. Хмельницького – це нормативно-правовий акт, яким буде встановлено порядок планування і забудови та іншого використання територій, окремих земельних ділянок, а також перелік усіх допустимих видів, умов і обмежень забудови та іншого використання територій та окремих земельних ділянок у межах зон, визначених планом зонування.

Місцеві правила забудови м. Хмельницького після затвердження міською радою стануть обов’язковим для виконання всіма розташованими на території міста органами виконавчої влади, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами та організаціям, посадовими особами, а також громадянами, які постійно або тимчасово проживають на території міста, при здійсненні ними містобудівної діяльності.

В розроблених місцевих правилах забудови розглянуті наступні питання:

- загальні положення Правил;

- регулювання забудови та землекористування на основі плану зонування;

- зонування території міста;

- планувальні обмеження;

- переважні та допустимі види забудови;

- єдині умови та обмеження для кожної зони.

План зонування м. Хмельницького виконаний у масштабі 1:5000.

Із проектом місцевих правил забудови можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в мережі Інтернет (www.khmelnytsky.com) з 22 лютого по 21 березня 2010 р. включно. Також із проектом місцевих правил забудови можна ознайомитись в кабінеті головного архітектора міста, у тому числі із змістом статті 34 (вул. Подільська, 10/1, 2-й поверх, тел. 79-40-27).

Фізичні та юридичні особи, їх об’єднання пропозиції до проекту місцевих правил забудови можуть надавати до департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів або управління архітектури та містобудування департаменту (вул. Подільська, 10/1, кожного робочого дня або направивши пропозиції на електронні адреси: (shvec@rada.khmelnytsky.com architect@rada.khmelnytsky.com ).

Пропозиції можна подавати до 22 березня 2010 р. включно.

Пропозиції до проекту місцевих правил забудови мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Передбачається проведення громадських слухань з повторного обговорення місцевих правил забудови, які відбудуться 23 березня 2010 р. о 15.00 у дитячій школі мистецтв (вул. Гагаріна, 5).



Директор департаменту архітектури,

містобудування та земельних ресурсів В.Швець
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору