Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревзори КРУ виявили фнансові порушення в Рівненському обласному ліцеї-нтернаті

Рівненська область 04-бер, 2010, 12:069 Lobanovskiy 1 175
Ревізори КРУ в Рівненській області провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності в НВК “Рівненський обласний ліцей-інтернат” за період з 01.01.2006 по 01.11.2009 і встановили там порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, майже на 96 тис. гривень та на 1072,49 тис. гривень інших фінансових порушень, які було усунуті повністю.
Під час контрольного заходу було виявлено, що плата від орендарів за комунальні послуги протягом 2008-2009 років використовувалась на власні потреби установи, що призвело до зайвого використання бюджетних коштів на суму 84,4 тис. гривень. Це суперечить вимогам чинного законодавства.
З порушенням відповідного пункту Інструкції з бухгалтерського обліку необоротних активів бюджетних установ, протягом 2009 року в бухгалтерському обліку ліцею вартість проведеного капітального ремонту віднесено на збільшення вартості основних засобів на загальну суму 1072,49 тис. гривень.
Окрім того, ревізори зафіксували факти зайвого включення в акти приймання виконаних підрядних робіт коштів на покриття адміністративних витрат, завищення обсягів виконаних будівельно-ремонтних робіт на загальну суму понад 10 тис гривень.
Про результати ревізії проінформовано прокуратуру області управління освіти та науки облдержадміністрації.

Прес-служба КРУ в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору