Рівне:

Створення та просування сайтів

У Житомирі працівники міліції затримали таксиста-сутенера

Житомирська область 04-бер, 2010, 13:199 Lobanovskiy 1 204
2 березня близько 19 години працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС України в Житомирській області затримали 35-річного таксиста. Чоловік щойно привіз одну з підопічних дівчат до клієнта, отримав у дворі будинку за це гроші й збирався повернутись до основного місця своєї роботи. Однак йому завадили оперативники, які уже упродовж певного часу спостерігали за ним. Під час затримання у чоловіка було вилучено 8 грошових купюр по 50 гривень кожна із написом «SEX», що документально засвідчило походження коштів.

Втім сам затриманий спочатку намагався заперечувати очевидні речі і лише згодом розповів історію свого «бізнесу». Працюючи тривалий час таксистом, часто зустрічався із попитом клієнтів на додаткові послуги. Співставивши прибуток від перевезення пасажирів із потенційними можливостями нового виду діяльності, серйозно задумався про нього. Проблема вбачалася лише єдина – наявність дівчини-повії і, бажано, не однієї, до того ж, якщо не вищого, то хоча б, так би мовити, середнього класу.

Як відомо, хто шукає, той знайде. Незабаром підвернулась й нагода познайомитись із такою. 28-річна Людмила (ім’я змінено), яку він підвозив додому, без зайвих церемоній на провокаційне запитання невимушено відповіла, що повертається із заказу сексуального характеру. Його недвозначна пропозиція працювати разом з ним повії сподобалася. Через деякий час вдалося домовитись ще з двома дівчатами, що також скористалися послугами його таксі.

Чоловік серед своїх клієнтів безпомилково визначав охочих до розваг «з полуничкою» і пропонував їм бажане. Такі послуги коштували від 300 до 400 гривень за годину, дівчата свою частину, яку він оцінив у 25% від вартості, отримували після виконання замовлення.

Як прокоментував начальник ВБЗПТЛ УМВС України в Житомирській області Михайло Сорока, оперативники упродовж півроку документували діяльність таксиста і, зібравши достатньо доказів, затримали його.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво... з метою наживи), якою передбачено покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Загалом же з початку року це уже 4 зафіксований працівниками міліції факт звідництва, за кожним із них порушено кримінальні справи. Окрім того, 5 повій, причетних до названих вище подій, було притягнено до адміністративної відповідальності за зайняття проституцією.


Алла Ващенко, ВЗГ УМВС України в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору