Рівне:

Створення та просування сайтів

Житомирському майорові міліції пощастило – він виграв квартиру в лотерею!

Житомирська область 04-бер, 2010, 13:239 Lobanovskiy 1 013
Несказанно пощастило майорові міліції Сергію Миколайовичу Данилюку із селища Дубище Житомирської області під час останнього розіграшу державної лотереї «ХТО ТАМ». У день народження своєї доньки Вікторії він купив щасливий лотерейний квиток і виграв квартиру (грошовий еквівалент 270 тисяч гривень). «18-го лютого у Віки (однієї з доньок) День народження, і того ж дня я зайшов до відділення пошти, щоб надіслати листи. Подумав, що у такий святковий день треба купити «ХТО ТАМ», на щастя. Узяв один, на більше грошей не було. Він виявився із кодом. Надіслав – і мене викликали до студії!»
Радіючи такій несподіваній щедрості фортуни, Сергій Миколайович розповів про те, що в лотерею став грати, коли вийшов на пенсію. Так у колишнього начальника міжрайонної ДАІ з’явилася можливість зайнятися домашнім господарством, приділяти більше уваги своїм донькам і новому азартному хобі.
Свій виграш переможець вирішив узяти квартирою, а не грошима. «До речі, майже всі мої знайомі грають у «ХТО ТАМ» або «Забаву», тільки дружина мого азарту не поділяє, час від часу дорікає, що марно витрачаю гроші. А в мене є зрозуміла й життєва мета – забезпечити майбутнє наших дівчаток – 11-річної Вікторії і 14-річної Лесі. В умовах нашої країни це зовсім не просто, а лотерея дає пересічним людям шанси на це», – сказав Сергій Миколайович, розмірковуючи про користь свого захоплення.
Прощаючись із організаторами лотереї, Сергій Миколайович побажав усім гравцям частіше радувати себе і своїх близьких виграшами і нагадав, що успіх супроводжує тих, хто вірить у нього!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору