Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку відзначатимуть дні пам’яті Т.Г.Шевченка

Волинська область 05-бер, 2010, 11:319 prov 1 012
У зв’язку з 196-ю річницею від дня народження Т.Г.Шевченка та 149-ю річницею від дня його смерті у нашому місті відбудеться низка заходів. Розпорядження про це підписав Луцький міський голова Богдан Шиба.

9 березня відбудеться літературно-мистецька година та панахида біля пам’ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі. У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка заплановане проведення літературно-мистецької години «Тарасові шляхи». Наступного дня відбудеться громадська хода від Свято-Троїцького кафедрального собору до пам’ятника Т.Г.Шевченку, панахида та покладання квітів біля пам’ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі.

В зв’язку з ходою, рух транспорту 10 березня з 12.40 до 13.00 години за маршрутом: Театральний майдан – проспект Волі – пам’ятник Т.Г.Шевченку буде тимчасово призупинено.

У школах міста відбудуться тематичні уроки з нагоди відзначення днів пам’яті Т.Г.Шевченка.У бібліотечних установах та художніх школах міста -тематичні експозиції та виставки літератури, присвячені постаті Т.Г.Шевченка.

Також, згідно з розпорядженням, департаменту житлово-комунального господарства доручено здійснити благоустрій та санітарне прибирання Театрального майдану, проспекту Волі та території біля пам’ятників Т.Г.Шевченку на проспекті Волі та у мікрорайоні «Вересневе».

Детальніше з розпорядженням міського голови „Про відзначення днів пам’яті Т.Г.Шевченка від 03.03.2010 № 97” можна ознайомитися в розділі „Нормативні документи”/ Розпорядження міського голови.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору