Рівне:

Створення та просування сайтів

На вулицях Львова чергували держінспектори із тортами

Львівська область 10-бер, 2010, 10:309 prov 918
На вулицях Львова чергували ДАІшники із тортами. В такий оригінальний спосіб правоохоронці вирішили привітати жінок із Восьмим березня. Дарували солодощі не лише панянкам за кермом, але й жінкам-пасажирам. Усього роздали триста тортиків.

Отримали солодкі подарунки навіть порушниці – як заохочення. «Тим, що порушували впродовж року, теж тортик перепаде, -- каже Михайло Лапушанський – старший інспектор ДПС УДАІ ГУМВСУ у Львівській області, -- думаю, на майбутнє вони намагатимуться не порушувати правил дорожнього руху».

Та найчастіше все ж траплялися жінки, які впродовж року правил не порушували й на дорозі не бешкетували. Тож тортик дістали цілком заслужено.

Те, що замість штрафів нині роздають тортики, – неабияк втішило жінок.

Спочатку дарували солодощі лише жінкам-водіям, згодом переключились і на пасажирів. Усього роздали триста тортиків. Майже сотню у центрі Львова. Святкові патрулі чергували також на проспекті Чорновола, у Брюховичах та на Сихові.



Жінок-порушниць нині теж не карали. Їм оголосили амністію.

«Сьогодні жінок порушниць не карали, – каже Михайло Лапушанський, - Їх взагалі важко знайти - жінок-порушниць. Жінки намагаються не порушувати зовсім, обережно їздять. Якщо ж навіть порушують – це дрібні порушення».

Напередодні жіночого свята пощастило й чоловікам. Доки панянкам роздавали тортики, – їх не зупиняли взагалі.



Галина Лемішко,

Відділ зв’язків з громадськістю

ГУ МВСУ у Львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору