Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині розпочалася студентська акція "Геть Табачника!"

Рівненська область 23-бер, 2010, 11:599 Lobanovskiy 969
Зі збору підписів про відставку нинішнього горе-міністра, на Рівненщині розпочалася студентська акція "Геть Табачника!". Першими збирати підписи за відставку Дмитра Табачника розпочали студенти Національного університету "Острозька академія". Їх ініціативу планують підхопити студенти рівненських ВНЗ.
Студенти Острозької академії вимагають негайно звільнити з посади міністра освіти та науки України україноненависника Дмитра Табачника, відомого своїми антиукраїнськими поглядами, причетністю до корупційних дій та розкрадання музейних експонатів.
- Чи може очолювати найважливішу сферу гуманітарної політики в Україні людина, яка послідовно виступає за надання російській мові державного статусу, робить образливі та неправдиві висловлювання про учасників українських національно-визвольних змагань, а також мешканців тих теренів України, де спротив московській імперській політиці найбільший? Однозначно такого допустити не можна, - вважає керівник острозьких "свободівців" Ярослав Калька, - Дозволивши Табачнику очолювати освітню галузь, ми ризикуємо втратити один з найбільших суспільних здобутків останніх років – зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), яке практично зруйнувало корупційні схеми при вступах у ВНЗ і дало можливість мільйонам дітей здобувати вищу освіту завдяки власним знанням, а не хабарам.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору