Рівне:

Створення та просування сайтів

Напередодні Великодня волинянка виграла в лотерею 270 000 грн

Волинська область 07-кві, 2010, 16:559 prov 847
Мешканка села Доротище Волинської області Олена Приступа стала переможницею суботнього розіграшу лотереї «ХТО ТАМ» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» і власницею головного призу – квартири (грошовий еквівалент – 270000 грн).
Історія останнього розіграшу надзвичайно цікава. Пані Олена вірить, що отримати головний приз державної лотереї напередодні найсвітлішого християнського свята їй допомогла віра й молитва. Адже за неї молилися рідні, знайомі і майже все село. Навіть сидячи у студії, вона весь час про себе читала «Отче наш…». Олена має двох діток 14 і 16 років. Саме заради них вона й грає в лотерею, оскільки вважає за необхідне забезпечити їхнє майбутнє.
Виграш пані Олена вирішила взяти грошима. А витратити їх вони із чоловіком планують на будівництво другого поверху власної домівки. Адже діти підростають, ще декілька років і створять власні сім’ї. До того ж незабаром знадобляться гроші на навчання. Фаворитка долі мріє, що заживуть усі разом великою дружною родиною.
Олена зізналася, що вона – не єдиний «азартний» член родини. Уся сім’я грає в лотереї. Жінка полюбляє «ХТО ТАМ», чоловік уподобав «Лото-Забаву», а діти чекають виграшів від обох батьків.
Окрім гри в лотерею, пані Олена має ще одне велике захоплення – свій вільний час вона присвячує художній вишивці. Жінка майстерно вишиває сорочки, рушники й скатертини, створює власні орнаменти та ретельно вивчає українські традиційні й народні візерунки.
Оператор державних лотерей «М.СЛ.» бажає переможниці благополуччя, родинного затишку й творчої наснаги та вітає усіх гравців з Великодніми святами, зичить віри у власну вдачу та дедалі більше виграшів!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору