Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни грали в “Чу-Ва-Чі”

Суспільство 08-кві, 2010, 10:059 prov 1 081
У Рівному на День сміху могли погратися усі охочі. Адже в місті пройшов другий міський чемпіонат з дитячої гри “Камінь. Ножиці. Папір” нині більше відомої під назвою “Чу-Ва-Чі”. У ньому взяли участь майже двісті рівнян, але перемогу здобули троє найкмітливіших. Саме в такий веселий і невимушений спосіб молодь міста відсвяткувала 1 квітня.
- Ідея організувати щось веселе до Дня сміху у нас виникла вже давно, - розповідає Зураб Кантарія, представник Рівненської міської молодіжно-громадської організації “Фундація Регіональних ініціатив”. – Отож, вирішили відсвяткувати саме таким незвичним і оригінальним турніром, щоб підняти людям настрій. Гра проходила за кубковою системою (1 на 1). Правила були дуже прості - хто три рази переміг, той і проходив у наступний тур. Участь у турнірі брали в основну люди віком від 17 до 25 років, хоча ми думали, що буде більше дітей. Цікавим було те, що змагалися навіть дівчата. А в півфінал увійшло двоє дівчат і двоє хлопців. Люди гралися, веселилися, як діти, і кожен хотів перемогти. Адже боротися було за що. Учасник, який посів 3 місце, отримав у подарунок навушники, за 2 місце подарували флешку, а той, хто здобув 1 місце, отримав аудіосистему.
Купить беспроводные наушники хотят многие.
Любители качественной аудио аппаратуры и насыщенного низкими частотами звука будут довольны, испытав эти наушники
Щоправда, організатори запевняють, що приз у цьому турнірі - не головне. Для молоді потрібно частіше влаштовувати подібні змагання, щоб вона не проводили час вдома на одинці, або ж на вулиці з пляшкою пива, а могла культурно і весело відпочивати.
Чемпіонат “Чу-Ва-Чі” у Рівному проходить вже другий рік поспіль, проте, зізнаються організатори, цьогоріч він був більш масштабним. Самі ж змагання організовано не лише для того, щоб повеселитися і відпочити, але й з надією, що цей вид спорту ввійде до програми Олімпійських ігор.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору