Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові п'яний син зарізав власного батька

Львівська область 12-кві, 2010, 08:489 Lobanovskiy 1 377
Львів’янин зарізав власного батька. Трагедія в родині назрівала давно: за словами сусідів, винне в усьому синове пияцтво.

Опівночі до пана Петра подзвонили в двері. Сусідка розпачливо промовила - син поранив батька ножем. Чоловік згадує, викликати швидку самотужки жінка не могла.

Петро, сусід:

- Не зразу, звичайно, були виклики. Жінка ця була в якомусь стані - шоковому. Но не в стані сп’яніння, бо я тут за все життя не бачив, щоб вона була п’яна.

Про хлопця, який вдарив батька ножем, ніхто з сусідів говорити не хоче. Лише натякають, що він дивакуватий, можливо, несповна розуму. Скандали влаштовував постійно. Останній родинний обід закінчився для його батька трагічно: після короткої сутички син вхопив ножа.

Галина Лемішко, інспектор відділу ГУ МВСУ у Львівській області:

- Бив його і в руки, і в ноги, і голову десь зачепив. Мати намагалася розборонити, але нічого їй, в принципі, не вдалося. Навіть трішки постраждала під час цієї сутички.

Повернутися до помешкання, де перебував душогуб, ненька не ризикнула. Сусіда сам вирішив подивитися, чи не потребує допомоги постраждалий. Однак, зустрівши сина, вирішив, що ліпше повернутися до себе.

Петро, сусіда:

- Відкрилися двері, вийшов цей син - Павло. Він розмовляв по мобільному і був весь в крові. Залитий кров’ю.

Постраждалого намагалися врятувати, та він помер дорогою до лікарні - через значну втрату крові. Адже синок перерізав батькові аорту. Триває слідство, яке зокрема визначить психічний стан затриманого.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору