Рівне:

Створення та просування сайтів

Волинські правоохоронці затримали інземних торгівців людьми

Волинська область 13-кві, 2010, 09:179 Lobanovskiy 1 073
Нещодавно волинські правоохоронці порушили кримінальну справу відносно двох іноземних громадян та двох громадян України, мешканців міста Луцька, які впродовж 2009-2010 року, діючи в складі організованої злочинної групи, підшукали, завербували та оплатно передали до Західної Європи більше десяти волинських дівчат віком від 18-23 років. Зловмисники планували використовувати їх у сфері створення продукції порнографічного характеру з метою подальшого розповсюдження її в мережі Інтернет на території країн Європи.
Злочинці здійснювали свою діяльність через одне з модельних агентств обласного центру. Попередньо проводили кастинги, відбираючи дівчат для роботи моделлю на камеру в режимі он-лайн. А згодом відправляли „на роботу” за кордон, мотивуючи більшим заробітком.
- Відносно затриманих осіб порушено кримінальну справу за статтею 149 ч. 3 ( торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини), що передбачає позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років, - зазначив начальник Відділ по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.
Юлія Сіліч,
ВЗГ УМВС України у Волинській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору