Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів святкуватиме День здоров’я

Львівська область 14-кві, 2010, 08:599 Lobanovskiy 1 044
Побачити всі види спорту на власні очі можна буде в центрі міста та на Погулянці.

17-18 квітня у місті Львові відбудеться загальноміський Фестиваль екстремального туризму та спорту. 17 березня з 13.00 до 18.00 відбуватимуться перегони між львівськими компаніями, держустановами за звання найсильнішої, а 18 березня з 11.00 до 17.00 між собою змагатимуться школярі на спортивно-туристичних трасах, відбуватимуться показові виступи спортивних секцій тощо

«Основне завдання заходу – пропагувати здоровий спосіб життя. Під час цього спортивного свята львів’яни матимуть можливість взяти активну участь в туристській програмі свята: в слаломі на катамаранах, фігурному вело-водінні, скелелазінні, водінні квадроцикла, переправах через яри і водні перешкоди тощо. З усіх цих видів спорту відбуватимуться безкоштовні майстер-класи для тих, хто хоче навчитися вести активний спосіб життя», - розповів один зі співорганізаторів Фестивалю екстремального туризму та спорту Тарас Білошицький.

Усі, хто завітає на свято спорту, матимуть можливість весело та цікаво провести вільний час та отримати якомога повнішу інформацію про міські спортивні секції та спортивні заклади.

Водночас в неділю відбуватимуться святкові заходи і на проспекті Свободи. Тут, починаючи з 12.00, відбуватимуться показові виступи зі спортивних танців боротьби та карате, легкоатлетичний пробіг, запеклі шахові баталії, велопробіг, матч з хокею на роликах та ще багато цікавого.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору