Рівне:

Створення та просування сайтів

10 нових автомобілів отримали працівники Рівненського міського відділу управління Державної служби охорони при УМВС

Рівненська область 21-кві, 2010, 08:559 prov 922
Ключі від десяти автомобілів «ВАЗ 2115» працівникам Рівненського міського відділу управління Державної служби охорони при УМВС вручив 20 квітня начальник обласного управління внутрішніх справ генерал-майор міліції Олег Сало. Відтепер на новеньких «ВАЗівках» працюватиме служба інкасації та реагуватимуть на тривожні сигнали групи затримання пульту централізованого спостереження.
– Нині міліції краю не вистачає 270 одиниць автотранспорту, – зауважив під час урочистостей начальник УМВС. – Сьогодні на десять автомобілів збільшився автопарк Державної служби охорони, на яку покладені серйозні завдання, і імідж якої залежить саме від її оперативності. Не маючи хороших транспортних засобів та можливості виїжджати на місце події миттєво, працівники ДСО, безперечно, не змогли б виконувати свою роботу на належному рівні.
Керівництво обласного управління міліції розраховує на підтримку Міністерства внутрішніх справ у вирішенні досить гострої транспортної проблеми.
– У країні склалася доволі непроста ситуація: дається взнаки криза, а також досі не прийнято Державний бюджет. Але я переконаний, що Міністерство внутрішніх справ надаватиме посильну допомогу для покращення матеріально-технічної бази міліцейських служб та підрозділів. Адже, без сумніву, пішки багато не напрацюєш. Автотранспортні засоби потрібні й оперативним службам, і тим, хто охороняє громадський порядок у населених пунктах краю, спокій на дорогах і зобов’язаний швидко реагувати на всі події та злочини, – підсумував Олег Сало.
Начальник управління Державної служби охорони при УМВС України в Рівненській області Олександр Токар впевнений, що придбання нового автотранспорту позитивно відобразиться на роботі міськвідділу УДСО.
– Державна служба охорони вважається одним із найбільш мобільних підрозділів органів внутрішніх справ. Для підтримання цього статусу ми намагаємося постійно оновлювати нашу матеріально-технічну базу, відслідковувати новинки у сфері надання охоронних послуг та встановлення сигналізації і робити все можливе для забезпечення наших договірних зобов’язань. Сьогоднішня подія для нас надзвичайно важлива, адже ми повністю оновили весь автотранспорт міського підрозділу Державної служби охорони, який є найбільшим у Рівненській області, – сказав Олександр Токар.
І тепер працівникам Рівненського міського відділу УДСО не залишається нічого іншого, окрім працювати із подвоєним ентузіазмом та достойно виконувати покладені на них завдання.
ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору