Рівне:

Створення та просування сайтів

Як львівські шахраї «підклали свиню» столичному бізнесмену

Львівська область 22-кві, 2010, 12:579 prov 1 240
До львівських правоохоронців звернувся приватний підприємець з Києва. Чоловік займався продажем свинячих туш. Бізнесмен розповів, не так давно йому зателефонували зі Львова з пропозицією купити у нього товар. Покупець повідомив, що бачив оголошення про продаж в Інтернеті і зацікавився. Обіцяв дотриматися всіх умов угоди та вчасно заплатити за товар. Потрібно було лише привезти туші до Львова. Підприємець погодився.
У визначений день киянин з фурою м’яса приїхав у Львів. Домовились про зустріч на вулиці Батальній. Під’їхавши за визначеною адресою, чоловік помітив ще одну вантажівку поряд з якою стояв покупець з напарником. Обговоривши деталі угоди, більшу частину привезених туш, дві з половиною тони м’яса, завантажили у машину покупця. ЇЇ чоловік відпустив разом з напарником. А сам сів у авто підприємця і сказав везти решту м’яса на Винниківський базар. Розрахунок мав відбутись після вивантаження товару.
Коли автівка під’їхала до ринку покупець вийшов і попросив зачекати його кілька хвилин. Та пройшла година, друга, а він все не повертався. Аж тоді киянин зрозумів, що його обдурили.
Працівникам міліції вдалося встановити осіб, причетних до обману. Проаналізувавши їхні телефонні розмови, правоохоронці підозрюють, що жертвами шахраїв став не лише бізнесмен з Києва. Очевидно, пройдисвіти шукали своїх жертв і серед підприємців з інших областей. Зокрема, вже зараз відомо, що вони вели переговори про „закупівлю” м’яса з підприємствами Одеси, та про „покупку” родзинок у Тернополі. І це, схоже, не весь перелік їхніх „бізнесових планів” .

Уляна Сенько, ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору