Рівне:

Створення та просування сайтів

Міністр освіти підтримав рівненського ректора?

Актуально 10-бер, 2005, 15:419 prov 1 185
Нагадаємо, що двічі за останні кілька тижнів члени страйкового комітету, студенти і викладачі НУВГП, здійснили спробу зняти з посади ректора свого навчального закладу. Звинувачували його у зловживанні службовим станавищем, а саме: усні вказівки деканам, завідувачам кафедр та гуртожитків про необхідність агітації серед студентів і викладачів (під час занять) на користь провладного кандидата та переслідування останніх, хто підтримував кандидата від опозиції, заборона службових поїздок до Києва під час “помаранчевої” революції і, найголовніше – проведення підкупу голосів студентів за 200 гривень. Всі звинувачення страйкарі виклали у письмовій постанові, зареєстрували її в ректораті та очікували на рішення ради трудового колективу.

За скликання вченої ради, з приводу вирішення цього питання, проголосувало всього 29 її членів, тоді, коли потрібен був 31 голос. А це означає, що рішення не пройшло і питання про відкликання ректора виноситись не буде. Та, залишаючись на своїй посаді пан Кравець не може передбачити подальший перебіг подій.

На разі, побувавши на прийомі у міністра освіти України Станіслава Ніколенка і заручившись його підтримкою , пан Кравець запевняє, що той підстав для усунення ректора із займаної посади не бачить.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору