Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську відбулося відкриття мобільної виставки «Енергозберігаючі технології / Пасивний дім»

Івано-Франківська область 28-кві, 2010, 08:199 Lobanovskiy 971
26 квітня 2010р. об 11.00 у виставковому залі Івано-Франківської торгово-промислової палати відбулося відкриття мобільної виставки «Енергозберігаючі технології / Пасивний дім».

Із вступним словом до присутніх звернулися начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Білик Богдан Іванович і віце-президент Івано-Франківської торгово-промислової палати Нізола Леся Іванівна.
Керівник «Проекту пасивний дім», технічний консультант Німецького товариства технічного співробітництва (GTZ) Флоріан Ламмаєр зробив невеличкий екскурс у історію створення виставки, розповів про технологію «Пасивний дім».
На виставці представлено зразки (макети) утеплених стін, стенди з інформаційними матеріалами, що висвітлюють практичні поради про влаштування будівель, які для опалення приміщень майже не потребують зовнішніх джерел енергії.
Використовуючи інформаційні стенди, німецький фахівець пояснив деякі питання на прикладах. Виставка діятиме до 30 квітня 2010 року. Чекаємо на Вас з 10.00 до 18.00 за такою адресою: вул. Т. Цьоклера, 9 (колишня вул.Розумовського).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору