Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів святкуватиме День матері

Львівська область 28-кві, 2010, 08:359 Lobanovskiy 1 253
9 травня Львів святкуватиме День матері. Святковий концерт для усіх мамусь відбуватиметься на площі Ринок з 14.00 до 19.00 год.

Участь у концерті братимуть: народний художній колектив, дитячий ансамбль танцю «Галичанки» Будинку школярів Шевченківського району Львова, зразковий дитячий театр пісні «Горличка» Львівського Будинку вчених, вокально-хореографічний ансамбль«Веселі черевички», ансамбль «Добрий настрій», ансамбль «Веселка» та інші.

Водночас на пл. Ринок відбуватимуться цікаві майстер-класи від гуртківців львівських УДЮМКів та будинків творчості. Зокрема, УДЮМК Сихівського району представить майстер-класи з орігамі та розпису на тканині «Подаруй мамі шалик». УДЮМК Галицького району покажуть боді-арт, ляльки-мотанки. УДЮМК Шевченківського району покажуть бісероплетіння, вишивку та ляльки–мотанки. УДЮМК Личаківського району продемонструє доробки гуртківців з бісероплетіння та витинанки, а також показові витсупи з спортивного рукоборства. УДЮМК Залізничного району проведе майстер-клас з бісероплетіння, пластилінового живопису, графіки, ліпки, виготовлення «Ляльки-пшенички», виставку дитячих робіт з гуртка образотворчого мистецтва «Пілот». Гуртки УДЮМК Франківського району покажуть боді-арт та оригінальні витинанка.

«Традиційно в другу неділю травня українці святкують велике свято - День матері. Ще 1928 року саме на Галичині вперше зародилася традиція відзначати день матері-берегині. Тому щороку до цього свята ми намагаємося підготувати щонайкращі і найцікавіші дійства, аби привітати наших мамусь. Щиро запрошуємо усіх долучитися до цього святкування, щоб наші діти своїми дзвінкими голосами та власноруч виготовленими виробами могли пошанувати наших матерів», - каже заступник начальника управління сім’ї, молоді і спорту Олена Кондрат.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору