Рівне:

Створення та просування сайтів

У Волинського УБОЗУ новий керівник

Волинська область 28-кві, 2010, 08:549 Lobanovskiy 4 989
Нещодавно особовому складу Управління МВС України у Волинській області представили нового першого заступника начальника УМВС – начальника УБОЗ УМВС та заступника начальника УМВС в області по прикордонній зоні.

На урочисте засідання прибув заступник начальника ГУБОЗ МВС України – начальник управління боротьби з організованими групами і злочинними організаціями Володимир Міщенков, який і представив підполковника міліції Сергія Горбатюка на новій посаді. Володимир Валентинович зазначив, що він знає Сергія Володимировича, як справжнього професіонала та досвідченого керівника, тому переконаний в його успішній роботі на Волині.

Сергій Горбатюк народився 12 березня 1973 року у Чернівцях. У 1995 році закінчив Чернівецький державний університет, а ще через рік отримав диплом Львівського інституту внутрішніх справ при Українській академії внутрішніх справ. Крім того, у 2008 році Сергій Володимирович закінчив Академію управління МВС.

В органах внутрішніх справ новий начальник волинського УБОЗу працює з 1995 року. Свою службу розпочинав з оперуповноваженого групи карного розшуку міського відділу міліції Чернівецького міського управління УМВС України у Чернівецькій області. Починаючи з 2000 року, його призначають на відповідальні посади заступника начальника міськвідділу щодо оперативної роботи, діяльності кримінального блоку, а вже у лютому 2004 року Сергій Горбатюк обіймає свою першу керівну посаду начальника 1-го відділу Чернівецького міськвідділу УМВС.

Що стосується роботи у напрямку боротьби з організованою злочинністю, то Сергій Володимирович до цієї роботи долучається у червні 2004, коли переходить на посаду старшого оперуповноваженого у чернівецький УБОЗ. Через три роки він стає керівником Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Чернівецькій області. На цій посаді Сергій Горбатюк працював аж до свого призначення на Волині.

Крім того, особовому складу Управління представили ще одного заступника начальника УМВС України у Волинській області Петра Луцюка, який буде займатися питаннями прикордонної співпраці. Петро Сергійович вже раніше (квітень 2007 – квітень 2008) працював на Волині на посаді начальника міліції громадської безпеки УМВС в області.

Полковник міліції народився 3 жовтня 1956 року у смт Млинів Рівненської області. До лав міліції вступив у грудні 1976 року. Вже під час роботи в органах внутрішніх справ у 1985 році закінчив Харківський юридичний інститут.

Свою кар’єру Петро Луцюк розпочинав з інспектора дорожнього нагляду міліції відділу внутрішніх справ Млинівського райвиконкому Рівненської області. З 1976 до 2001 року Петро Сергійович працював у підрозділах ДАІ Рівненської області. З 2001 року його вперше призначають на Волинь заступником командира окремої роти по роботі з особовим складом Луцької окремої роти дорожньо-патрульної служби ДАІ УМВС в області. Після чого Петро Луцюк працював в Івано-Франківській, Одеській та Закарпатській областях.

Ірина НОВОСАД, ВЗГ УМВС України у Волинській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору