Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівські прикордонники вилучили контрабандного товару на 4 млн. гривень

Львівська область 28-кві, 2010, 09:129 Lobanovskiy 1 212
Штрафмайданчик і кримінальна справа - так оглянули вантажівку львівські митники разом із прикордонниками. І вилучили незадекларований вантаж - на 4 мільйони гривень.

Володимир й гадки не мав, що його транзит через Львів затягнеться на кілька тижнів. За документами, водій прямував з Литви до Росії і віз плити ДСП. Огляд вантажу митників здивував: у коробках та пакунках виявили дороге хутро, шкуру морських котиків, високоякісну галантерею, годинники та запчастини.

Мар'ян Бадрій, головний інспектор відділу Львівської митниці:

- Загальна кількість - більше 400 тис. одиниць, вартість товару більше 4 мільйонів гривень. Шкіряні портфелі високої якості, косметика упакована, текстильні вироби, також упаковані - виробництво Китай.

Цілого складу забракло для розміщення контрабандної продукції. Вартість товару експерти рахували місяць. Проти власників вантажу завели кримінальну справу. І вже відомо, куди прямував крам.

Анатолій Скакун, керівник відділу Львівської митниці:

- Враховуючи те, що отримувачі товару відмовилися від поставок даного товару, і відповідно до їхніх пояснень, що вони не очікували даний вантаж, то цей вантаж повинен був осісти на теренах України.

Водій фури зізнається, потрапив у таку ситуацію вперше. Про вантаж нічого не знав, і впевнений, що його підставили. Володимира відпустили на батьківщину - до Росії. А міліціянти з'ясовують, кому належав дорогий товар.


Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/contraband/2010/04/26/3650
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору