Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному втопився малолітній хлопчик

Рівненська область 28-кві, 2010, 11:539 Lobanovskiy 1 210
27-го квітня в Рівному під час прогулянки в районі гідропарку впав у водоймище хлопчик Ілля 2008 року народження. Не вміючи плавати, дитина одразу ж захлинулася водою та потонула. Дитину помітили, коли вона вже плавала на поверхні водойми. В даний час усі обставини цієї жахливої трагедії встановлюються.
Рятувальники МНС украй стурбовані ситуацією із загибеллю та травмуванням дітей під час різного виду надзвичайних пригод. Лише цього року на Рівненщині від нещасних випадків невиробничого характеру загинуло 5 та постраждало 26 малолітніх громадян.
МНС укотре звертається до батьків: будьте вкрай уважними з дітьми. Турбуйтеся про своїх дітей, цікавтеся, де і чим вони займаються, адже однією з основних причин усіх нещасних випадків за участю дітей, як свідчить статистика, є те, що вони залишаються без нагляду дорослих. Постійно нагадуйте їм правила безпечної поведінки вдома, на вулиці, на водоймі, у лісі, а також під час відпочинку у літньому таборі чи у бабусі в сільській місцевості. Розповідайте дітям, як можна уникнути лиха у різних небезпечних ситуаціях. Не нехтуйте застереженнями, бережіть життя та здоров’я своїх дітей!

Старший інспектор центру пропаганди ГУМНС у Рівненській області майор служби цивільного захисту Алла Скомаровська.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору